mobile-stobiraj-i-vozi-550x550

6

5

4

СОБЕРИ 5 КЕСИЧКИ ОД КОЈ БИЛО ВКУС И ГРАМАЖА ОД:

6

5

4

заедно со своите податоци (име и презиме, адреса и телефон) испрати ги во

Витаминка на ул. Леце Котески бр. 23, 7500 Прилеп со назнака „СТОБИРАНКА“

или достави ги до видливо обележаните кутии што ќе бидат поставени во продажни места на територијата на РМ.

3 ГЛАВНИ ИЗВЛЕКУВАЊА НА: 23.10.2016, 27.11.2016 и 25.12.2016

Сите неизвлечени пликови од првото извлекување ќе учествуваат и во второто извлекување.
Сите неизвлечени пликови од првото и второто извлекување ќе учествуваат и во третото извлекување.

НАГРАДИ

kola

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

nagrada-1

ИЗВЛЕКУВАЊА

Прво извлекување 23.10.2016:

 1. Еден автомобил Toyota Yaris
 2. Еден скутер
 3. Пет ховерборди
 4. Десет мобилни телефони
 5. Десет таблeти
 6. Десет телевизори
 7. Педесет слушалки
 8. Четириесет ранци
 9. Педесет пакет производи од организаторот

Второ извлекување 27.11.2016:

 1. Еден автомобил Toyota Yaris
 2. Еден скутер
 3. Пет ховерборди 
 4. Десет мобилни телефони
 5. Десет таблети
 6. Десет телевизори
 7. Педесет слушалки
 8. Четириесет ранци
 9. Педесет пакет производи од организаторот

Трето извлекување 25.12.2016:

 1. Еден автомобил Toyota C-HR Hybrid
 2. Еден скутер
 3. Пет ховерборди
 4. Десет мобилни телефони
 5. Десет таблети
 6. Десет телевизори
 7. Педесет слушалки
 8. Четириесет ранци
 9. Педесет пакет производи од организаторот.
STOBIRANKA